Epson Stylus C64 udhëzues

Epson Stylus C64
8.6 · 4
PDF udhëzues
 · 8 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson Stylus C64

EPSON Stylus

®
C64

Start Here

Windows
®
Follow the steps below to install the software for your operating system.
Windows XP
1
Make sure your printer is connected and turned on.
Then turn on your computer.
2 Wait for Windows to detect your printer and display a screen like this:
DON’T CLICK ANY BUTTONS ON THIS SCREEN.
Note: If a screen like this doesn’t appear, make sure your printer
is turned on and connected.
3 Put the EPSON CD in your CD-ROM or DVD drive and wait a few
seconds for the CD to be recognized.
Your printer software installs automatically and various messages
appear on the screen.
4 When installation halts, click Finish.
5 You see the license agreement. Read the agreement and click Agree.
You see the Options Menu. Continue with the instructions in
“Finishing Windows Installation” to complete the software installation.
Windows Me and 98
1
Make sure your printer is connected and turned on.
Then turn on your computer.
2 Wait for Windows to detect your printer and display a screen like this:
DON’T CLICK ANY BUTTONS ON THIS SCREEN.
Note: If a screen like this doesn’t appear, make sure your printer
is turned on and connected.
3 Put the EPSON CD in your CD-ROM or DVD drive and wait a few
seconds for the CD to be recognized.
4 Click Next on the Add New Hardware Wizard Screen.
(In Windows Me, you may not need to click Next.)
If you’re using Windows Me, go to step 9.
If you’re using Windows 98, continue with step 5.
Install Software
6
1 Lower the printer’s output tray, pull out the extension and open
the cover.
2 Shake the package of ink cartridges four or five times. Then remove
the cartridges from the package. (Don’t shake them after removing the
packaging.)
3 Open the cartridge cover.4 Lower each ink cartridge into its holder with the green circuit board
facing the front.
Then gently push each ink cartridge down until it is firmly seated.
The color of the cartridge label should match the marker on the
holder.
5 Close the cartridge cover.1 Make sure you have all the parts shown here. If any parts are missing,
contact EPSON as described on the back of this sheet.
2 Remove any tape and packing material inside and around the printer.
The tape may be in slightly different places on your printer, so check
carefully.
3 Slide the paper support into the slot on the back of the sheet feeder.
The paper support should fit securely.
Unpack
Install Ink Cartridges
1
2
3
Paper support Power cord
Software
CD-ROM
Quick Guide
Printer
Ink cartridges
continuecontinue
4043426-00 Printed in XXX
Remove tape
and insert
Do not touch
or remove the
white cable
Do not touch the
green circuit boards
or remove any labels
6 Press the ink button and close the printer cover.
The green power light flashes as your printer charges ink
for several seconds.
Caution: Don’t turn off the printer while the green power light
is flashing, unless the printer hasn’t moved or made noise for
more than 5 minutes.
continued1 Make sure your computer is turned off. Keep it turned off until
section 6, “Install Software.”
2 Plug the square end of the cable into the USB port
on your printer.
3 Plug the flat end of the cable into any available USB port
on your computer.
Connect the Printer
4
1 Fan a few sheets of paper and place them against the right edge
guide. Make sure the paper is under the tabs on the edge guides.
2 Press in the side of the left edge guide and slide it against the paper,
but not too tightly.
Load Paper
5
Turn over
1 Connect the printer’s power cord
to the printer, then plug it into a
grounded electrical outlet.
2 Press the printer’s power button until the green power light
comes on.
Caution: Use only the printer’s power button to turn the
printer on and off.
Power On
2
2
Don’t load paper
above this arrow
Me
98

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson Stylus C64 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 4 njerëzit me një mesatare prej 8.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson Stylus C64 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson Stylus C64 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson Stylus C64 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson Stylus C64 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson Stylus C64.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model Stylus C64
Produkt Printer
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson Stylus C64 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate