Epson Stylus C62 udhëzues

Epson Stylus C62
6.3 · 1
PDF udhëzues
 · 9 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson Stylus C62

EPSON Stylus C62

10/02 EPSON Stylus C62
- 1

Printer Parts

Accessories

Ink Cartridges

User Replaceable Parts

Media

Printer Specifications

Printing

Printing method On-demand ink jet

Nozzle configuration

Black 144 nozzles

Color 144 nozzles (48 each: cyan, magenta,

yellow)

Print direction Bidirectional with logic seeking

Input buffer 32KB

Interfaces USB and Parallel (IEEE 1284 level 1)

Cartridge Part number
Black T040120
Color T041020
Part name Reference number Part number
Paper support 102 1113615
Paper support
Printer cover
Output tray
Left
edge
guide
Ink cartridges
Power button
and light
Maintenance
button and
error light
Output tray
extension
Ink cartridge
replacement button
EPSON paper name Size
Part
number
Premium Bright White Paper Letter S041586
Photo Quality Ink Jet Paper Letter
A4
Legal
S041062
S041061
S041067
Photo Quality Ink Jet Cards A6 S041054
High Quality Ink Jet Paper Letter
A4
S041111
S041117
Photo Quality Self Adhesive Sheets A4 S041106
All Purpose Glossy Paper Letter S041654
Glossy Photo Paper 4 × 6 - 20 sheets
4 × 6 - 50 sheets
Letter - 20 sheets
Letter - 50 sheets
Letter - 100 sheets
Letter - 500 sheets
S041134
S041671
S041141
S041649
S041271
S041272
Photo Paper A4
Panoramic
S041140
S041145
Photo Quality Glossy Paper Letter
A4
S041124
S041126
Ink Jet Transparencies Letter S041064
Matte Paper Heavyweight Letter S041257
Double-Sided Matte Paper Letter S041568
Premium Glossy Photo Paper Letter - 20 sheets
Letter - 50 sheets
S041286
S041667
Premium Semigloss Photo Paper Letter S041331
Iron-On Transfer Paper Letter - 10 sheets
Letter - 50 sheets
S041153
S041155
Glossy Photo Greeting Cards Letter S041606
Photo Stickers
®
Kit (CD-ROM/paper)
Photo Stickers (refill)
A6
A6
S041144-KIT
S041144

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson Stylus C62 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson Stylus C62 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson Stylus C62 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson Stylus C62 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson Stylus C62 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson Stylus C62.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model Stylus C62 | C11C484041BZ
Produkt Printer
EAN 8715946179124
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Colour
Number of print cartridges 4
Printing
Maximum resolution 5760 x 1440 DPI
Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) 14 ppm
Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter) 10 ppm
Borderless printing
Other features
Print technology Inkjet
Interface USB, IEEE-1284
Power requirements 120V/50 - 60Hz
Stand-by LED
Dimensions (W x D x H) (imperial) 18.8 x 19 x 7.1 "
Weight (imperial) 7.5 lbs
Input & output capacity
Total input capacity 100 sheets
null
System requirements
Mac compatibility
Compatible operating systems Windows 95/98/Me/2000/XP,\nMac 8.6-9.x,\nMac OS x:10.1+
Power
Power consumption (printing) 18 W
Weight & dimensions
Width 477.52 mm
Depth 482.6 mm
Height 180.34 mm
Weight 3401.94 g
Performance
Printing noise level 48 dB
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 20 - 80 %
Storage temperature (T-T) -20 - 40 °C
Operating temperature (T-T) 10 - 35 °C
Operating temperature (T-T) 50 - 95 °F
Storage relative humidity (H-H) 5 - 85 %
Paper handling
Paper tray media types Envelopes,Glossy paper,Iron-On Transfers,Photo paper,Plain paper,Transparencies
Non-ISO print media sizes Executive (184 x 267mm),Legal (media size)
Design
Market positioning Home & office
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson Stylus C62 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate