Epson Stylus C44UX udhëzues

Epson Stylus C44UX
8.7 · 1
PDF udhëzues
 · 59 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson Stylus C44UX
1
EPSON Stylus C44 User’s Guide 3
About Your Printer 5
About Your Software 7
Loading Paper 8
Single Sheets 8
Printing on Envelopes 9
Special Papers 10
Printing in Windows 11
Printing from a Software Program 12
Selecting the Settings You Use Most Often 15
Printing With Macintosh OS X 16
Printing With the Minimize Margins Feature 19
Printing With Macintosh OS 8.6 to 9.x 22
Selecting the Correct Paper Type 25
Cleaning the Print Head 27
Running the Head Cleaning Utility 27
Examining the Nozzle Check Pattern 28
Purchasing Ink Cartridges 28
Replacing an Ink Cartridge 29
Checking the Ink Supply 29
Ink Cartridge Precautions 30
Removing and Installing Ink Cartridges 31
Aligning the Print Head 33
Cleaning the Printer 35
Transporting the Printer 36
Printer Parts 37
Diagnosing Printer Problems 37
Checking the Printer’s Lights 37
Running a Printer Check 38
Problems and Solutions 39

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson Stylus C44UX këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson Stylus C44UX apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson Stylus C44UX dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson Stylus C44UX t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson Stylus C44UX specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson Stylus C44UX.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model Stylus C44UX
Produkt Printer
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson Stylus C44UX më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate