Epson Stylus C42UX udhëzues

Epson Stylus C42UX
6.8 · 1
PDF udhëzues
 · 53 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson Stylus C42UX
EPSON Stylus
®
C42 Series

User’s Manual

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson Stylus C42UX këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson Stylus C42UX apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson Stylus C42UX dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson Stylus C42UX t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson Stylus C42UX specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson Stylus C42UX.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model Stylus C42UX | C11C482041GE
Produkt Printer
EAN 8715946149035
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Colour
Printing
Maximum resolution 2880 x 720 DPI
Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) 12 ppm
Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter) 5.5 ppm
Other features
Print technology Inkjet
Interface USB
Power requirements 120V/50-60 Hz
Weight (imperial) 6.3 lbs
Stand-by LED
Input & output capacity
Total input capacity 100 sheets
null
System requirements
Compatible operating systems Windows 98/2000/Me/XP,\nMac 8.5.1 - 9.x,\nMac OS X 10.1+
Mac compatibility
Power
Power consumption (printing) 19 W
Weight & dimensions
Width 424.18 mm
Depth 459.74 mm
Height 276.86 mm
Performance
Printing noise level 48 dB
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 20 - 80 %
Storage temperature (T-T) -20 - 60 °C
Operating temperature (T-T) 10 - 35 °C
Operating temperature (T-T) 50 - 95 °F
Storage relative humidity (H-H) 5 - 85 %
Paper handling
Paper tray media types Envelopes,Glossy paper,Iron-On Transfers,Photo paper,Plain paper,Transparencies
Non-ISO print media sizes Executive (184 x 267mm),Legal (media size)
Design
Market positioning Home & office
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson Stylus C42UX më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate