Epson Stylus C40S udhëzues

Epson Stylus C40S
8.3 · 1
PDF udhëzues
 · 8 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson Stylus C40S

EPSON Stylus C40UX

4/01 EPSON Stylus C40UX

- 1

Accessories

Ink Cartridges

Media

Printer Specifications

Printing

Printing method On-demand ink jet

Nozzle configuration

Black 48 nozzles

Color 45 nozzles (15 each: cyan, magenta, yellow)

Resolution Maximum 1440 dpi × 720 dpi

Print direction Bidirectional with logic seeking

Print speed 8 ppm

Input buffer 12KB

Mechanical

Paper feed method Friction

Paper path Sheet feeder, top entry

Sheet feeder

capacity 100 sheets of 17 lb (65.8 g/m

2

) paper

Dimensions

Storage Width: 16.7 inches (424 mm)

Depth: 9.0 inches (229 mm)

Height: 6.8 inches (172 mm)

Printing Width: 16.7 inches (424 mm)

Depth: 18.1 inches (460 mm)

Height: 10.9 inches (277 mm)

Weight 6.1 lb (2.8 kg) without the ink cartridges

Cartridge Part numbers
Black T013201 (U.S); TO13311 (Canada)
Color T014201 (U.S); TO14311 (Canada)
EPSON paper name Size Part number
360 dpi Ink Jet Paper Letter
A4
S041060
S041059
Photo Quality Ink Jet Paper Letter
A4
Legal
S041062
S041061
S041067
Photo Quality Ink Jet Cards A6 S041054
paper support
printer cover
output tray
left edge guide
ink cartridges
(do not remove holder)
power button
and light
maintenance
button and
error light
Photo Paper 4 x 6 inches,
perforated
Letter - 20 sheets
Letter - 500 sheets
Letter - 100 sheets
A4
Panoramic
S041134
S041141
S041272
S041271
S041140
S041145
Ink Jet Transparencies Letter
A4
S041064
S041063
Matte Paper - Heavyweight Letter S041257
Photo Quality Glossy Film Letter
A4
A6
S041072
S041071
S041107
Photo Quality Self Adhesive Sheets A4 S041106
Iron-On Cool Peel Transfer Paper Letter - 10 sheets
Letter - 50 sheets
S041153
S041155
Glossy Photo Greeting Cards Letter S041267
Photo Stickers Kit (CD-ROM/paper)
Photo Stickers (refill)
A6
A6
S041144-KIT
S041144
EPSON paper name Size Part number

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson Stylus C40S këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson Stylus C40S apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson Stylus C40S dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson Stylus C40S t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson Stylus C40S specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson Stylus C40S.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model Stylus C40S
Produkt Printer
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson Stylus C40S më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate