Epson PictureMate Express udhëzues

Epson PictureMate Express
5.6 · 1
PDF udhëzues
 · 6 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson PictureMate Express
®

Start Here

Set up your PictureMate and
print–no computer required!
Note: To print from your computer, see Using PictureMate With a
Computer and your CD after completing these steps.

1 Unpack

PictureMate comes with all these items in the box.
Remove all the tape and packing material from PictureMate.
Caution: To avoid damaging your PictureMate,
keep it out of the sun and don’t leave it in your
car or other location where it can get too hot.

2 Install the Photo

Cartridge

1 Flip the handle up.
2 Open the cartridge door
on the back of PictureMate.
You see the release lever.
3 Move the lever to the Release position by sliding it
in the direction shown.
4 Shake the photo cartridge
a few times in its package,
then unwrap the cartridge.
5 Slide the cartridge straight into the slot, label side up,
until it is fully inserted. Push in both sides evenly to
make sure it is not crooked.
Caution: Make sure both sides of the cartridge are even,
or ink may leak. If either side is sticking out, remove the
cartridge and reinstall it.
6 Move the lever right to the Lock position. If it does
not lock in place, the cartridge is not installed
correctly. Release it and try again.
7 Close the cartridge door. Make sure it snaps shut.
If the door does not close completely, the cartridge is
not installed correctly. Remove it and try again.
8 Flip the handle to the
back of PictureMate
and all the way down.

3 Plug In and Turn

On PictureMate

1 Connect the power cable
to the power adapter.
2 Plug the small cable into
the back of PictureMate.
3 Plug the other end of
the power cable into a
standard power outlet.
4 Press the On button to turn on PictureMate.
PictureMate gets the ink ready for printing.
You see this message:
After a few minutes, when PictureMate is ready,
you see this message:
5 Press the OK button.

4 Load Paper

Your PictureMate comes with photo paper made especially
for it.
Caution: Don’t load or print on plain paper; this may damage
PictureMate.
1 Flip open the
paper support.
2 Pull up the paper
support all the way.
3 Open the output tray.
Note: Make sure the paper support is fully extended.
PictureMate
Power cable PictureMate Photo Cartridge
Paper
Using PictureMate
Without a Computer
booklet
Printer
Software
CD
+

Turn over

Using PictureMate
With a Computer
booklet
Power adapter
4051812-00 XXX
To release lever
Handle
Lever
Make sure the handle
is all the way down
WrongRight

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson PictureMate Express këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson PictureMate Express apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson PictureMate Express dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson PictureMate Express t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson PictureMate Express specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson PictureMate Express.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model PictureMate Express
Produkt Printer
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson PictureMate Express më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate