Epson PictureMate Deluxe udhëzues

Epson PictureMate Deluxe
7.8 · 1
PDF udhëzues
 · 6 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson PictureMate Deluxe
®

Start Here

Set up your PictureMate and
print–no computer required!
Note: To print from your computer, see Using PictureMate With a
Computer and your CD after completing these steps.

1 Unpack

PictureMate comes with all these items in the box.
Remove all the tape and packing material from PictureMate,
including the plastic film on the photo viewer screen.
Note: If you purchased the optional PictureMate Deluxe Viewer
Edition battery, see Using PictureMate Without a Computer for
instructions. Make sure you install the photo cartridge and plug in
the AC adapter and power cable before installing the battery.
Caution: To avoid damaging your PictureMate,
keep it out of the sun and don’t leave it in your
car or other location where it can get too hot or
too cold.

2 Install the Photo

Cartridge
1 Open the cartridge door on the back of PictureMate.
You see the release lever.
2 Move the lever to the Release position by sliding it
in the direction shown.
3 Shake the photo cartridge a few times in its package,
then unwrap the cartridge.
4 Slide the cartridge straight into the slot, label side up,
until it is fully inserted. Push in both sides evenly to
make sure it is not crooked.
Caution: Make sure both sides of the cartridge are even,
or ink may leak. If either side is sticking out, remove the
cartridge and reinstall it.
5 Move the lever right to the Lock position. If it does
not lock in place, the cartridge is not installed
correctly. Release it and try again.
6 Close the cartridge door.
Make sure it snaps shut.
If the door does not close
completely, the cartridge
is not installed correctly.
Remove it and try again.
7 Flip the handle to the
back of PictureMate
and all the way down.

3 Load Paper

Your PictureMate comes with photo paper made especially
for it.
Caution: Don’t load or print on plain paper; this may damage
PictureMate.
1 Flip up the photo viewer screen.
2 Open the paper
support.
3 Pull up the paper
support all the way.
4 Open the output tray.
Note: Make sure the paper support is fully
extended and the handle is all the way down.
5 Place your paper against
the right edge, with the
glossy side up.
Load up to 20 sheets
at one time.
6 Slide the edge guide
against the paper.
Note: Keep unused paper in the
original package and store it flat
to prevent curling.
PictureMate
Deluxe Viewer Edition
Power cable PictureMate
Photo Cartridge
PictureMate
Photo Paper
Using PictureMate
Without a Computer
booklet
PictureMate
Software
CD
+
Turn over
Using PictureMate
With a Computer
booklet
Power adapter
4051812-00 XXX
To release lever
Release lever
WrongRight

*410098700*

*410098700*
4
Printed in XXXXXX XX.XX-XX XXX

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson PictureMate Deluxe këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson PictureMate Deluxe apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson PictureMate Deluxe dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson PictureMate Deluxe t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson PictureMate Deluxe specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson PictureMate Deluxe.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model PictureMate Deluxe
Produkt Printer
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson PictureMate Deluxe më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate