Epson Perfection V750 Pro Photo udhëzues

Epson Perfection V750 Pro Photo
8.8 · 2
PDF udhëzues
 · 10 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson Perfection V750 Pro Photo

Epson Perfection V700 Photo/V750 Pro

12/05 Epson Perfection V700 Photo/V750 Pro - 1

Scanner Parts

Note: The Epson Perfection V750 Pro also includes a fluid mount
tray.

Scanner Specifications

General

Document
table
Carriage and
lamp (in the
home position)
USB port
DC
inlet
OPTION
port
Scan button
Scanner cover
Transparency unit
transportation lock
Document mat
Cover
cable
Scanner
transportation lock
Power switch
FireWire
®
1394 port

Scanner type Flatbed color

Photoelectric device Color CCD line sensor

Effective pixels 40,800 × 56,160 pixels (4800 dpi)

37,760 × 62,336 pixels (6400 dpi)

Document size Documents or photos:

8.5 × 11.7 inches (216 × 297 mm)

US letter or A4 size

Film or slides:

8 × 10 inches (203.2 × 254 mm),

four 35mm film strips (6 frames each),

twelve 35mm slides, two medium

format (6 × 20 cm film frame), or two

4 × 5 inch film frames

Scanning resolution 4800 dpi (main scan)

6400 dpi (main scan)

9600 dpi with Micro Step (sub scan)

Output resolution 50 to 12800 dpi in 1 dpi increments

Film holder for filmstrips
4

× 5 inch film holder

Film area guide (for large-
format film up to 8

× 10

inches)
Medium format film holder
Slide holder

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson Perfection V750 Pro Photo këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Skanerë dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson Perfection V750 Pro Photo apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson Perfection V750 Pro Photo dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson Perfection V750 Pro Photo t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson Perfection V750 Pro Photo specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson Perfection V750 Pro Photo.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model Perfection V750 Pro Photo
Produkt Skaner
EAN 8715946308470
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson Perfection V750 Pro Photo më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate