Epson EH-TW9100 udhëzues

Epson EH-TW9100
9.9 · 1
PDF udhëzues
 · 109 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson EH-TW9100
User's Guide

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson EH-TW9100 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Video projektorë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson EH-TW9100 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung Galaxy A7 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson EH-TW9100 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson EH-TW9100.

Easily connect with the convenient DVI port for stunning HD visuals through a high quality and reliable digital connecti...
Dual HDMI ports means more options and more devices you can connect for big screen, HD visuals.*
*High definition (HD) c...
Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Epson
Model EH-TW9100
Produkt Video projektor
EAN 8715946526928
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Projector
Projector brightness 2400 ANSI lumens
Projection technology 3LCD
Projector native resolution 1080p (1920x1080)
Contrast ratio (typical) -
Native aspect ratio 16:9
Screen size compatibility 30 - 300 "
Projection distance 0.9 - 19.2 m
Projection distance (wide) 0.9 - 9 m
Projection distance (tele) 1.9 - 19.2 m
Keystone correction, horizontal -30 - 30 °
Keystone correction, vertical -30 - 30 °
Matrix size 0.74 "
White light output 2400 ANSI lumens
Colour light output 2400 ANSI lumens
Light source
Service life of light source 4000 h
Lamp power 230 W
Lamp type E-TORL
Service life of light source (economic mode) 5000 h
Light source type Lamp
Lens system
Focus Manual
Focal length range 23 - 47 mm
Zoom capability
Zoom type Manual
Zoom ratio 2.1:1
Horizontal lens shift range -47.1 - 47.1 %
Vertical lens shift range -96.3 - 96.3 %
Video
Analog signal format system -
Full HD
3D
Ports & interfaces
VGA (D-Sub) ports quantity 1
HDMI ports quantity 2
Composite video in 1
Component video (YPbPr/YCbCr) in 1
DVI port
S-Video inputs quantity 0
USB 2.0 ports quantity 1
Audio (L/R) in 1
Serial interface type RS-232
PC in (D-Sub)
Mobile High-Definition Link (MHL) -
Network
Smart TV
Ethernet LAN
Wi-Fi
Storage
Card reader integrated
Features
Noise level - dB
Noise level (economic mode) 22 dB
On Screen Display (OSD)
Multimedia
Built-in speaker(s) -
Design
Product type Standard throw projector
Market positioning Home cinema
Product colour Black
Placement Desktop
Display
Built-in display -
Power
Power source AC
Power consumption (typical) 340 W
Power consumption (standby) 0.39 W
Power consumption (PowerSave) 278 W
AC input voltage 100 - 240 V
AC input frequency 50 - 60 Hz
Weight & dimensions
Weight 8400 g
Width 466 mm
Depth 395 mm
Height 14 mm
Packaging content
Remote control included
Batteries included
3D glasses included
Manual
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson EH-TW9100 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate