Epson EH-TW6100 udhëzues

Epson EH-TW6100
6.7 · 1
PDF udhëzues
 · 107 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson EH-TW6100
User's Guide

Shikoni udhëzuesin për Epson EH-TW6100 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori video projektorë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson EH-TW6100 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Easily connect with the convenient DVI port for stunning HD visuals through a high quality and reliable digital connecti...
With both DVI and HDMI ports this display is ready to connect for brilliant HD visuals over a smooth digital connection....
Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Epson
EH-TW6100 | V11H501040
video projektor
8715946526881
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Projector
Projector brightness2300 ANSI lumens
Projection technology3LCD
Projector native resolution1080p (1920x1080)
Screen size compatibility30 - 300 "
Native aspect ratio16:9
Supported aspect ratios16:9
Projection distance0.9 - 8.9 m
Contrast ratio (typical)-
Contrast ratio (dynamic)40000:1
Keystone correction, horizontal-30 - 30 °
Keystone correction, vertical-30 - 30 °
Lens system
Zoom ratio1.6:1
FocusManual
Focal length range18 - 29 mm
Aperture range (F-F)1.51 - 1.99
Offset3 %
Throw ratio1.32 - 2.15:1
Light source
Service life of light source4000 h
Lamp power230 W
Lamp typeE-TORL
Service life of light source (economic mode)5000 h
Light source typeLamp
Video
Analog signal format system-
Full HDYes
3DYes
3D ReadyYes
Multimedia
Built-in speaker(s)Yes
RMS rated power20 W
Display
Built-in displayYes
Display diagonal0.61 "
Ports & interfaces
VGA (D-Sub) ports quantity1
HDMI ports quantity1
USB 2.0 ports quantity2
USB connector typeUSB Type-A, USB Type-B
Composite video in1
Audio (L/R) in0
Serial interface typeRS-232
S-Video inputs quantity0
Component video (YPbPr/YCbCr) in1
DVI portNo
HDMI version1.4
Network
Ethernet LAN (RJ-45) ports0
Ethernet LANNo
Wi-FiNo
Other features
RS-232 ports1
Storage
Card reader integratedNo
Features
Noise level32 dB
Noise level (economic mode)24 dB
HDCP-
Preset modesCinema, Dynamic
Design
Product colourBlack
Market positioningHome cinema
Power
Power sourceAC
Power consumption (typical)358 W
Power consumption (standby)0.35 W
AC input voltage100 - 240 V
AC input frequency50 - 60 Hz
Weight & dimensions
Weight6000 g
Width420 mm
Depth365 mm
Height137 mm
Operational conditions
Storage temperature (T-T)-10 - 60 °C
Operating temperature (T-T)5 - 35 °C
Packaging content
Remote control includedYes
Cables includedAC
Batteries includedYes
ManualYes
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson EH-TW6100 më poshtë.

Sa është pesha e Epson EH-TW6100?

Epson EH-TW6100 ka një peshë prej 6000 g.

Cila është madhësia e ekranit të Epson EH-TW6100?

Madhësia e ekranit të Epson EH-TW6100 është 0.61 ".

Sa është lartësia e Epson EH-TW6100?

Epson EH-TW6100 ka një lartësi prej 137 mm.

Sa është gjerësia e Epson EH-TW6100?

Epson EH-TW6100 ka një gjerësi prej 420 mm.

Cila është thellësia e Epson EH-TW6100?

Epson EH-TW6100 ka një thellësi prej 365 mm.

Çfarë lloji të lidhjes USB ka Epson EH-TW6100?

Epson EH-TW6100 ka një lidhje USB Type-A, USB Type-B.

A është udhëzuesi i Epson EH-TW6100 në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Epson EH-TW6100 në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate