Epson EB-X11 udhëzues

Epson EB-X11
9.6 · 3
PDF udhëzues
 · 113 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson EB-X11
User’s Guide

Shikoni udhëzuesin për Epson EB-X11 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori video projektorë dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 9.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson EB-X11 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Easily connect with the convenient DVI port for stunning HD visuals through a high quality and reliable digital connecti...
No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Epson
EB-X11 | V11H435040
video projektor
8715946488783, 3610170525448
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Projector
Projector brightness2600 ANSI lumens
Projection technologyLCD
Projector native resolutionXGA (1024x768)
Screen size compatibility30 - 300 "
Projection distance1.8 - 2.17 m
Contrast ratio (typical)3000:1
Keystone correction, horizontal-30 - 30 °
Keystone correction, vertical-30 - 30 °
Matrix size0.55 "
Projector brightness (economic mode)2080 ANSI lumens
Other features
Aspect ratio4:3
RS-232 ports1
Dimensions (WxDxH)295 x 228 x 77 mm
Connectivity technologyWired
F-number (relative aperture)1.58
Lens system
Throw ratio1.48 - 1.77:1
Zoom ratio-
Optical zoom1.2 x
FocusManual
Focal length range16.9 - 20.28 mm
Offset8:1 %
Light source
Service life of light source4000 h
Lamp power200 W
Lamp typeUHE
Service life of light source (economic mode)5000 h
Light source typeLamp
Ports & interfaces
Headphone outputs1
S-Video inputs quantity1
Composite video in1
Component video (YPbPr/YCbCr) in1
Audio (L/R) in1
USB 2.0 ports quantity2
DVI portNo
HDMI ports quantity0
VGA (D-Sub) ports quantity1
USB connector typeUSB Type-A, USB Type-B
Serial interface typeRS-232
Network
Ethernet LAN (RJ-45) ports0
Ethernet LANNo
Wi-FiNo
BluetoothNo
Video
Analog signal format system-
Full HDYes
Supported graphics resolutions1024 x 768 (XGA), 1920 x 1080 (HD 1080)
Supported video modes1080i
3DNo
Multimedia
Built-in speaker(s)Yes
Number of built-in speakers1
RMS rated power2 W
TV tuner integratedNo
Image formats supportedBMP, GIF, JPG, PNG
Features
Preset modesCinema, Dynamic, Presentation, sRGB
Noise level37 dB
Noise level (economic mode)29 dB
Country of originChina
Design
Product colourWhite
Cable lock slotYes
Cable lock slot typeKensington
Product typeStandard throw projector
Power
Power consumption (typical)270 W
Power consumption (standby)0.47 W
Weight & dimensions
Weight2300 g
Width295 mm
Depth228 mm
Height77 mm
Package weight3500 g
Package depth358 mm
Package height156 mm
Package width357 mm
Storage
Card reader integratedNo
Packaging content
Remote control includedYes
Batteries includedYes
Logistics data
Products per pallet78 pc(s)
Quantity per pack1 pc(s)
Pallet gross width800 mm
Pallet gross length1200 mm
Pallet gross height2178 mm
Products per pallet layer6 pc(s)
Products per pallet layer (UK)6 pc(s)
Products per pallet (UK)78 pc(s)
Pallet length (UK)1200 mm
Pallet width (UK)1000 mm
Pallet height (UK)2178 mm
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson EB-X11 më poshtë.

Sa është pesha e Epson EB-X11?

Epson EB-X11 ka një peshë prej 2300 g.

Sa është lartësia e Epson EB-X11?

Epson EB-X11 ka një lartësi prej 77 mm.

Sa është gjerësia e Epson EB-X11?

Epson EB-X11 ka një gjerësi prej 295 mm.

Cila është thellësia e Epson EB-X11?

Epson EB-X11 ka një thellësi prej 228 mm.

Çfarë lloji të lidhjes USB ka Epson EB-X11?

Epson EB-X11 ka një lidhje USB Type-A, USB Type-B.

A është udhëzuesi i Epson EB-X11 në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Epson EB-X11 në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate