Epson B-500DN udhëzues

Epson B-500DN
5.9 · 1
PDF udhëzues
 · 168 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson B-500DN

User’s Guide

NPD3349-00

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson B-500DN këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson B-500DN apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson B-500DN dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson B-500DN t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson B-500DN specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson B-500DN.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model B-500DN | C11CA03211
Produkt Printer
EAN 8715946399959, 8715946422367
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Colour
Duplex printing
Maximum duty cycle 20000 pages per month
Printing
Maximum resolution 5760 x 1440 DPI
Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) 91 ppm
Time to first page (black, normal) 3 s
Other features
Print technology Inkjet
Interface USB 2.0
Dimensions (WxDxH) 480 x 420 x 312 mm
Ink drop 3,0 pl
Input & output capacity
Auto document feeder (ADF) input capacity 150 sheets
Total input capacity 650 sheets
Paper handling
ISO A-series sizes (A0...A9) A4,A5,A6
ISO B-series sizes (B0...B9) B5
Paper tray media types Envelopes
Standard media sizes DIN A4
Non-ISO print media sizes Executive (184 x 267mm),Legal (media size)
Maximum ISO A-series paper size A4
null
System requirements
Compatible operating systems -Windows 98/Me/2000/XP/Vista/Server 2003/XP x64/Vista x64/Server 2003 x64\n-Citrix Presentation Server 4.5 Platinum
Performance
Internal memory 32 MB
Sound power level (standby) 12.6 dB
Sound power level (printing) 55.3 dB
Weight & dimensions
Weight 10700 g
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 20 - 80 %
Recommended operating temperature range (T-T) 10 - 35 °C
Design
Market positioning Home & office
Country of origin Indonesia
Logistics data
Products per pallet 10 pc(s)
Pallet gross width 800 mm
Pallet gross length 1200 mm
Pallet gross height 2200 mm
Products per pallet layer 2 pc(s)
Products per pallet layer (UK) 2 pc(s)
Products per pallet (UK) 10 pc(s)
Pallet length (UK) 1200 mm
Pallet width (UK) 1000 mm
Pallet height (UK) 2200 mm
Packaging data
Package weight 13670 g
Package depth 565 mm
Package height 410 mm
Package width 565 mm
Quantity per pack 1 pc(s)
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson B-500DN më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate