Epson Artisan 50 udhëzues

Epson Artisan 50
7.7 · 1
PDF udhëzues
 · 2 faqe
Anglisht
udhëzuesEpson Artisan 50
sUltra Hi-Definition prints#LARIA
®
COLORINKFORIMAGES
WITHRICHNESSDEPTHANDCLARITYITSTHEULTIMATEIN
PHOTOQUALITY
sLong-lasting photosvXvPHOTOSINASFASTAS
SEC
;
PHOTOSLASTXLONGERTHANPHOTOLABPRINTS
sPerfect photos made easy!UTO0HOTO#ORRECTION
ANDREDEYEREMOVAL
sProfessional looking CDs/DVDsPRINTDIRECTLYONTO
INKJETPRINTABLE#$S$6$SWITHOUTLABELS

Features and Benefits

sFast print speedsGETMAXIMUMPRINTSPEEDSOF
PPMBLACKANDPPMCOLORLASERQUALITYPRINTSPEEDSOF
PPMBLACKANDPPMCOLOR
sIndividual ink cartridgesREPLACEONLYTHECOLOR
YOUNEED
sSave paperEASILYPRINTONBOTHSIDESOFTHEPAPER
SAVINGMONEYANDPAPER
2
sWorry-free handling of photosSMUDGESCRATCH
WATERANDFADERESISTANTPHOTOS

Artisan

®
50
ULTRA
HD
Photo | CD/DVD | Document Printer

Imagination meets

Innovation.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Epson Artisan 50 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Epson Artisan 50 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Epson Artisan 50 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Epson Artisan 50 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Epson Artisan 50 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Epson Artisan 50.

Të përgjithshme
Markë Epson
Model Artisan 50 | C11CA45201
Produkt Printer
EAN 0010343871618, 0103438716182
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Printing
Maximum resolution 5760 x 1440 DPI
Print technology Inkjet
Print speed (10x15 cm) 11 s
Borderless printing
Print speed (colour photo, normal quality) 5 ppm
Input & output capacity
Total input capacity 120 sheets
Features
Built-in display -
Printing colours Black,Cyan,Light cyan,Light magenta,Magenta,Yellow
Number of print cartridges 6
Product colour Black
Market positioning Home & office
Ports & interfaces
Direct printing -
PictBridge -
USB port
USB 2.0 ports quantity 1
Performance
Card reader integrated
Sound pressure level (printing) 34.7 dB
Other features
Compatible operating systems Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows XP x64, Windows 2000\nMac OS X 10.3.9, 10.4.11, 10.5.x and 10.6.x
Dimensions (WxDxH) 449.6 x 571.5 x 287 mm
Mac compatibility
Connectivity technology Wired
DVD/CD printing
A6 Card
Printer management Auto Photo Correction, ICM
Network ready
Packaging data
Bundled software Epson Print CD\nWeb to Page\nEasy Photo Print
Drivers included
Weight & dimensions
Weight 5488 g
Power
Power consumption (printing) 13 W
AC input voltage 120 V
AC input frequency 50/60 Hz
Power consumption (sleep) 1 W
Power consumption (off) 0.2 W
Sustainability
Sustainability certificates ENERGY STAR
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 10 - 35 °C
Operating relative humidity (H-H) 20 - 80 %
Storage temperature (T-T) -20 - 60 °C
Storage relative humidity (H-H) 5 - 95 %
Paper handling
Envelopes sizes 10,C6,DL
Photo paper sizes (imperial) 4x6,5x7 "
Borderless printing media sizes 4x6,5x7
ISO A-series sizes (A0...A9) A4,A5,A6
ISO B-series sizes (B0...B9) B6
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Epson Artisan 50 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate