EnGenius ETR9360 udhëzues

EnGenius ETR9360
5.3 · 1
PDF udhëzues
 · 121 faqe
Anglisht
udhëzuesEnGenius ETR9360
Wireless-N Pocket AP/Router

ETR9360

Wireless N Pocket AP/Router

V1.0

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për EnGenius ETR9360 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pikat e hyrjes dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me EnGenius ETR9360 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me EnGenius ETR9360 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të EnGenius ETR9360 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

EnGenius ETR9360 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të EnGenius ETR9360.

Të përgjithshme
Markë EnGenius
Model ETR9360
Produkt Pika e hyrjes
EAN 6552160047196
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Ethernet LAN data rates 10,100 Mbit/s
Cabling technology 10/100Base-T(X)
Modulation 16-QAM,64-QAM,BPSK,CCK,DBPSK,DQPSK,OFDM,QPSK
Bandwidth 2.4 GHz
Channels quantity 13 channels
Networking standards IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n,IEEE 802.3,IEEE 802.3u
Frequency band 2.4 GHz
Quality of Service (QoS) support
Maximum data transfer rate 150 Mbit/s
2.4 GHz
Ports & interfaces
Ethernet LAN (RJ-45) ports 1
WAN connection Ethernet (RJ-45)
DC-in jack
Protocols
Management protocols HTTP
DHCP server
Universal Plug and Play (UPnP)
Antenna
Antenna gain level (max) 2 dBi
Antennas quantity 2
Management features
Web-based management
Other features
Firewall security ICMP, SPI
Networking features Fast Ethernet
Security
Security algorithms 128-bit WEP,64-bit WEP,802.1x RADIUS,SSID,WEP,WPA,WPA-AES,WPA-PSK,WPA-TKIP,WPS
MAC address filtering
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 0 - 40 °C
Storage temperature (T-T) -10 - 70 °C
Operating relative humidity (H-H) 15 - 95 %
Packaging data
AC adapter included
Design
LED indicators Link,Power,Y
Internal
Weight & dimensions
Dimensions (WxDxH) 63 x 90 x 31 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth EnGenius ETR9360 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate