Elmo TX-1 udhëzues

Elmo TX-1
7.5 · 1
PDF udhëzues
 · 49 faqe
Anglisht
udhëzuesElmo TX-1

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Elmo TX-1 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kamera dokumentesh dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Elmo TX-1 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Elmo TX-1 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Elmo TX-1 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Elmo TX-1 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Elmo TX-1.

Të përgjithshme
Markë Elmo
Model TX-1 | 1351
Produkt Kamera dokumenti
EAN 0008404104317
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Camera
Optical sensor size 1/2.8 "
Effective sensor resolution 3.4 MP
Sensor type CMOS
Supported graphics resolutions -
Maximum frame rate 30 fps
White balance Auto,Manual
Image freeze -
Lens system
Maximum focal length (f) 48 mm
Digital zoom 8 x
Optical zoom 12 x
Ports & interfaces
Interface Wi-Fi
VGA (D-Sub) output ports 1
DC-in jack
USB 2.0 ports quantity 1
Wi-Fi standards 802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Technical details
Product colour Black,White
Frame rate 30 fps
Power
Power supply type AC
Power consumption (typical) 8 W
Operating voltage 5 V
Weight & dimensions
Weight 2400 g
Width 391 mm
Depth 230 mm
Height 427.9 mm
Dimensions folded (WxDxH) 183 x 230 x 482.88 mm
Packaging content
Cables included AC,USB
User guide
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Elmo TX-1 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate