Elica TIFFANY udhëzues

Elica TIFFANY
7.5 · 1
PDF udhëzues
 · 128 faqe
Anglisht
udhëzuesElica TIFFANY
IT Istruzioni di montaggio e d'uso
EN Instruction on mounting and use
DE Montage- und Gebrauchsanweisung
FR Prescriptions de montage et mode d’emploi
NL Montagevoorschriften en gebruiksaanwijzingen
ES Montaje y modo de empleo
PT Instruções para montagem e utilização
EL    
SV Monterings- och bruksanvisningar
FI Asennus- ja käyttöohjeet
NO Instrukser for montering og bruk
DA Bruger- og monteringsvejledning
PL Instrukcja montau i obsugi
CS Návod na montáž a používání
SK Návod k montáži a užití
HU Felszerelési és használati utasítás
BG    
RO INSTRUCTII DE MONTAJ SI FOLOSIRE
RU    
UK   
ET Paigaldus- ja kasutusjuhend
LT montavimo ir naudojimosi instrukcija
LV ierkošanas un izmantošanas instrukcija
SR Uputstva za montažu i upotrebu
SL Navodila za montažo in uporabo
HR Uputstva za montažu i za uporabu
TR Montaj ve kullanım talimatları
AR   

Shikoni udhëzuesin për Elica TIFFANY këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori kapuçet e shkarkimit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Elica TIFFANY apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Elica dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Elica t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

B means that the product is rated in its category in terms of energy efficiency. The Energy Labeling system is based on ...
Të përgjithshme
Elica
TIFFANY | PRF0038251A
kapuç i shkarkimit
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Maximum extraction power480 m³/h
Type of extractionRecirculating
Fluid dynamic efficiency class-
Lighting efficiency class-
Grease filtering efficiency class-
Maximum recirculating power480 m³/h
Number of speeds-
Intensive speed
Noise level45 dB
Noise level (medium speed)57 dB
Filtering
Grease filter type-
Power
Energy efficiency classB
Motor power260 W
Annual energy consumption- kWh
Weight & dimensions
Width1100 mm
Height800 mm
Height without chimney380 mm
Design
TypeWall-mounted
Product colourWhite
Housing materialGlass
Control typeButtons
Built-in display
Lighting
Number of bulbs2 bulb(s)
Bulb typeLED
Bulb power6 W
Other features
Airflow625 m³/h
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Elica TIFFANY më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate