Elica PRF0120702 udhëzues

Elica PRF0120702
9.9 · 1
PDF udhëzues
 · 112 faqe
Anglisht
udhëzuesElica PRF0120702
IT Istruzioni di montaggio e d'uso
EN Instruction on mounting and use
DE Montage- und Gebrauchsanweisung
FR Prescriptions de montage et mode d’emploi
NL Montagevoorschriften en gebruiksaanwijzingen
ES Montaje y modo de empleo
PT Instruções para montagem e utilização
EL ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ
SV Monterings- och bruksanvisningar
FI Asennus- ja käyttöohjeet
NO Instrukser for montering og bruk
DA Bruger- og monteringsvejledning
PL Instrukcja montażu i obsługi
CS Návod na montáž a používání
SK Návod k montáži a užití
HU Felszerelési és használati utasítás
BG Инструкции за монтаж и употреба
RO INSTRUCTII DE MONTAJ SI FOLOSIRE
RU Инструкции по монтажу и эксплуатации
UK Інструкція з монтажу і експлуатації
ET Paigaldus- ja kasutusjuhend
LT montavimo ir naudojimosi instrukcija
LV ierīkošanas un izmantošanas instrukcija
SR Uputstva za montažu i upotrebu
SL Navodila za montažo in uporabo
HR Uputstva za montažu i za uporabu
TR Montaj ve kullanım talimatları
AR لﺎﻤﻌﺘﺳﻻاو ﺐﻴآﺮﺘﻟا قﺮﻃ

Shikoni udhëzuesin për Elica PRF0120702 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori kapuçet e shkarkimit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Elica PRF0120702 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Elica dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Elica t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

A means that the product is rated in its category in terms of energy efficiency. The Energy Labeling system is based on ...
Të përgjithshme
Elica
PRF0120702 | PRF0120702
kapuç i shkarkimit
8020283042209
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Performance
Maximum extraction power625 m³/h
Type of extractionRecirculating
Fluid dynamic efficiency classB
Lighting efficiency classA
Grease filtering efficiency classD
Number of speeds-
Intensive speed-
Noise level65 dB
Filtering
Grease filter type-
Power
Energy efficiency classA
Motor power262 W
Annual energy consumption69.1 kWh
Weight & dimensions
Width850 mm
Depth470 mm
Height648 mm
Design
TypeWall-mounted
Product colourGrey
Housing materialIron
Control typeTouch
Built-in display-
Exhaust connection diameter150 mm
Lighting
Bulb typeLED
Bulb power7 W
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Elica PRF0120702 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate