Elica PRF0120209 udhëzues

Elica PRF0120209
5.4 · 1
PDF udhëzues
 · 126 faqe
Anglisht
udhëzuesElica PRF0120209
IT Istruzioni di montaggio e d'uso
EN Instruction on mounting and use
DE Montage- und Gebrauchsanweisung
FR Prescriptions de montage et mode d’emploi
NL Montagevoorschriften en gebruiksaanwijzingen
ES Montaje y modo de empleo
PT Instruções para montagem e utilização
EL    
SV Monterings- och bruksanvisningar
FI Asennus- ja käyttöohjeet
NO Instrukser for montering og bruk
DA Bruger- og monteringsvejledning
PL Instrukcja montau i obsugi
CS Návod na montáž a používání
SK Návod k montáži a užití
HU Felszerelési és használati utasítás
BG    
RO Instruciuni de montaj i utilizare
RU    
UK   
ET Paigaldus- ja kasutusjuhend
LT Montavimo ir naudojimosi instrukcija
LV Ierkošanas un izmantošanas instrukcija
SR Uputstva za montažu i upotrebu
SL Navodila za montažo in uporabo
HR Uputstva za montažu i za uporabu
TR Montaj ve kullanım talimatları
KK    
AR   

Shikoni udhëzuesin për Elica PRF0120209 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori kapuçet e shkarkimit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Elica PRF0120209 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Elica dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Elica t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

A means that the product is rated in its category in terms of energy efficiency. The Energy Labeling system is based on ...
Të përgjithshme
Elica
PRF0120209 | PRF0120209
kapuç i shkarkimit
8020283042575
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Maximum extraction power603 m³/h
Type of extraction-
Fluid dynamic efficiency class-
Lighting efficiency class-
Grease filtering efficiency class-
Maximum recirculating power603 m³/h
Number of speeds-
Intensive speed-
Noise level60 dB
Filtering
Grease filter typeAluminium
Weight & dimensions
Width898 mm
Height1465 mm
Design
Product colourBlack, Stainless steel
Control typeTouch
TypeWall-mounted
Built-in display
Exhaust connection diameter150 mm
Other features
Airflow603 m³/h
Power
Annual energy consumption- kWh
Energy efficiency classA
Motor power150 W
Lighting
Bulb typeLED
Bulb power7 W
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Elica PRF0120209 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate