Elica PRF0106388 udhëzues

Elica PRF0106388
5.6 · 1
PDF udhëzues
 · 180 faqe
Anglisht
udhëzuesElica PRF0106388
IT Istruzioni di montaggio e d'uso
EN Instruction on mounting and use
DE Montage- und Gebrauchsanweisung
FR Prescriptions de montage et mode d’emploi
NL Montagevoorschriften en gebruiksaanwijzingen
ES Montaje y modo de empleo
PT Instruções para montagem e utilização
EL    
SV Monterings- och bruksanvisningar
FI Asennus- ja käyttöohjeet
NO Instrukser for montering og bruk
DA Bruger- og monteringsvejledning
PL Instrukcja montau i obsugi
CS Návod na montáž a používání
SK Návod k montáži a užití
HU Felszerelési és használati utasítás
BG    
RO INSTRUCTII DE MONTAJ SI FOLOSIRE
RU    
UK   
ET Paigaldus- ja kasutusjuhend
LT montavimo ir naudojimosi instrukcija
LV ierkošanas un izmantošanas instrukcija
SR Uputstva za montažu i upotrebu
SL Navodila za montažo in uporabo
HR Uputstva za montažu i za uporabu
TR Montaj ve kullanım talimatları
AR   

Shikoni udhëzuesin për Elica PRF0106388 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori kapuçet e shkarkimit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Elica PRF0106388 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Elica dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Elica t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Elica
PRF0106388 | PRF0106388
kapuç i shkarkimit
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Maximum extraction power464 m³/h
Type of extractionDucted
Fluid dynamic efficiency class-
Lighting efficiency class-
Grease filtering efficiency class-
Number of speeds0
Intensive speed-
Noise level45 dB
Noise level (low speed)31 dB
Noise level (high speed)45 dB
Design
TypeCeiling built-in
Product colour-
Built-in display
Lighting
Number of bulbs3 bulb(s)
Bulb typeNeon
Weight & dimensions
Width500 mm
Depth500 mm
Height- mm
Power
Energy efficiency class-
Connected load202 W
Motor power- W
Annual energy consumption- kWh
Filtering
Grease filter type-
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Elica PRF0106388 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate