Elica PRF0106386 udhëzues

Elica PRF0106386
6.1 · 1
PDF udhëzues
 · 72 faqe
Anglisht
udhëzuesElica PRF0106386
IT Istruzioni di montaggio e d'uso
EN Instruction on mounting and use
DE Montage- und Gebrauchsanweisung
FR Prescriptions de montage et mode d’emploi
ES Montaje y modo de empleo
NL Montagevoorschriften en gebruiksaanwijzingen
RU Инструкция по монтажу и эксплуатации
PL Instrukcja montażu i obsługi
EL Ο∆ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ
PT Instruções para montagem e utilização
DA Bruger- og monteringsvejledning

Shikoni udhëzuesin për Elica PRF0106386 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori kapuçet e shkarkimit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Elica PRF0106386 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Elica dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Elica t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

B means that the product is rated in its category in terms of energy efficiency. The Energy Labeling system is based on ...
Të përgjithshme
Elica
PRF0106386 | PRF0106386
kapuç i shkarkimit
8020283039384
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Maximum extraction power757 m³/h
Type of extractionDucted
Fluid dynamic efficiency classA
Lighting efficiency classE
Grease filtering efficiency classE
Number of speeds-
Intensive speed-
Noise level62 dB
Filtering
Grease filter type-
Power
Energy efficiency classB
Connected load296 W
Annual energy consumption59 kWh
Motor power280 W
Design
TypeDowndraft
Product colourStainless steel, White
Built-in display-
Packaging data
Package weight38000 g
Package height275 mm
Package depth880 mm
Package width11000 mm
Weight & dimensions
Weight30000 g
Lighting
Number of bulbs1 bulb(s)
Bulb typeNeon
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Elica PRF0106386 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate