Elica PRF0106382 udhëzues

Elica PRF0106382
8.9 · 1
PDF udhëzues
 · 175 faqe
Anglisht
udhëzuesElica PRF0106382
IT Istruzioni di montaggio e d'uso
EN Instruction on mounting and use
DE Montage- und Gebrauchsanweisung
FR Prescriptions de montage et mode d’emploi
NL Montagevoorschriften en gebruiksaanwijzingen
ES Montaje y modo de empleo
PT Instruções para montagem e utilização
EL    
SV Monterings- och bruksanvisningar
FI Asennus- ja käyttöohjeet
NO Instrukser for montering og bruk
DA Bruger- og monteringsvejledning
PL Instrukcja montau i obsugi
CS Návod na montáž a používání
SK Návod k montáži a užití
HU Felszerelési és használati utasítás
BG    
RO Instruciuni de montaj i utilizare
RU    
UK   
KK    
ET Paigaldus- ja kasutusjuhend
LT Montavimo ir naudojimosi instrukcija
LV Ierkošanas un izmantošanas instrukcija
SR Uputstva za montažu i upotrebu
SL Navodila za montažo in uporabo
HR Uputstva za montažu i za uporabu
TR Montaj ve kullanım talimatları
AR   

Shikoni udhëzuesin për Elica PRF0106382 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori kapuçet e shkarkimit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Elica PRF0106382 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Elica dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Elica t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

B means that the product is rated in its category in terms of energy efficiency. The Energy Labeling system is based on ...
Të përgjithshme
Elica
PRF0106382 | PRF0106382
kapuç i shkarkimit
8020283039377
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Performance
Maximum extraction power757 m³/h
Type of extractionDucted
Fluid dynamic efficiency classA
Lighting efficiency classE
Grease filtering efficiency classE
Number of speeds-
Intensive speed-
Noise level62 dB
Design
TypeDowndraft
Product colourStainless steel
Built-in display-
Packaging data
Package width11000 mm
Package depth880 mm
Package height275 mm
Package weight38000 g
Weight & dimensions
Weight30000 g
Height- mm
Width900 mm
Power
Annual energy consumption59 kWh
Energy efficiency classB
Connected load296 W
Motor power280 W
Filtering
Grease filter type-
Lighting
Number of bulbs1 bulb(s)
Bulb typeNeon
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Elica PRF0106382 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate