Elica PRF0104117 udhëzues

Elica PRF0104117
7.3 · 2
PDF udhëzues
 · 169 faqe
Anglisht
udhëzuesElica PRF0104117
EN Instruction on mounting and use
IT Istruzioni di montaggio e d'uso
FR Prescriptions de montage et mode d’emploi
DE Montage- und Gebrauchsanweisung
ES Montaje y modo de empleo
PT Instruções para montagem e utilização
NL Montagevoorschriften en gebruiksaanwijzingen
PL Instrukcja montau i obsugi
EL    
TR Montaj ve kullanım talimatları
RU    
UK   
AR   

Shikoni udhëzuesin për Elica PRF0104117 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori soba dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Elica PRF0104117 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Elica dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Elica t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Elica
PRF0104117 | PRF0104117
sobë
8020283040489
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Appliance placementBuilt-in
Hob typeCeramic
Top surface typeGlass
Number of cooking zones4 zone(s)
Number of gas cooking zones- zone(s)
Number of electric cooking zones4 zone(s)
Product colourWhite
Cooking zone 1 typeLarge
Cooking zone 1 shapeRectangular
Cooking zone 1 positionLeft
Cooking zone 1 power sourceElectric
Cooking zone 1 power2100 W
Cooking zone 1 boost3700 W
Cooking zone 2 power2100 W
Cooking zone 2 boost3700 W
Cooking zone 3 power2100 W
Cooking zone 3 boost3700 W
Cooking zone 4 power2100 W
Cooking zone 4 boost3700 W
Cooking zone 2 typeLarge
Cooking zone 2 shapeRectangular
Cooking zone 2 positionCentral rear left
Cooking zone 2 power sourceElectric
Cooking zone 3 typeLarge
Cooking zone 3 shapeRectangular
Cooking zone 3 positionCentral rear right
Cooking zone 3 power sourceElectric
Cooking zone 4 typeLarge
Cooking zone 4 shapeRectangular
Cooking zone 4 positionRight
Cooking zone 4 power sourceElectric
Ergonomics
Built-in display-
Timer
Control typeTouch
Weight & dimensions
Width870 mm
Depth380 mm
Height55 mm
Weight12000 g
Package weight14000 g
Package width1100 mm
Package depth505 mm
Package height125 mm
Power
Connected load (electric)7400 W
Connected load (gas)- W
AC input voltage220-240 V
AC input frequency50 - 60 Hz
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Elica PRF0104117 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate