Elica K02XXXI-010-010 udhëzues

Elica K02XXXI-010-010
5.1 · 1
PDF udhëzues
 · 132 faqe
Anglisht
udhëzuesElica K02XXXI-010-010
IT Istruzioni di montaggio e d'uso
EN Instruction on mounting and use
DE Montage- und Gebrauchsanweisung
FR Prescriptions de montage et mode d’emploi
NL Montagevoorschriften en gebruiksaanwijzingen
ES Montaje y modo de empleo
PT Instruções para montagem e utilização
EL ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ
SV Monterings- och bruksanvisningar
FI Asennus- ja käyttöohjeet
NO Instrukser for montering og bruk
DA Bruger- og monteringsvejledning
PL Instrukcja montażu i obsługi
CS Návod na montáž a používání
SK Návod k montáži a užití
HU Felszerelési és használati utasítás
BG Инструкции за монтаж и употреба
RO INSTRUCTII DE MONTAJ SI FOLOSIRE
RU Инструкции по монтажу и эксплуатации
UK Інструкція з монтажу і експлуатації
ET Paigaldus- ja kasutusjuhend
LT montavimo ir naudojimosi instrukcija
LV ierīkošanas un izmantošanas instrukcija
SR Uputstva za montažu i upotrebu
SL Navodila za montažo in uporabo
HR Uputstva za montažu i za uporabu
TR Montaj ve kullanım talimatları
AR لﺎﻤﻌﺘﺳﻻاو ﺐﻴآﺮﺘﻟا قﺮﻃ

Shikoni udhëzuesin për Elica K02XXXI-010-010 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori kapuçet e shkarkimit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Elica K02XXXI-010-010 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Elica dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Elica t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

B means that the product is rated in its category in terms of energy efficiency. The Energy Labeling system is based on ...
Të përgjithshme
Elica
K02XXXI-010-010 | 65414591/2
kapuç i shkarkimit
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Maximum extraction power515 m³/h
Type of extractionRecirculating
Noise level72 dB
Noise level (low speed)51 dB
Fluid dynamic efficiency classC
Lighting efficiency classA
Grease filtering efficiency classC
Maximum recirculating power515 m³/h
Number of speeds-
Intensive speed-
Noise level (medium speed)66 dB
Noise level (high speed)72 dB
Pressure (Pa)434
Other features
Airflow515 m³/h
Filtering
Removable filter
Grease filter typeAluminium
Number of filters1 pc(s)
Power
Energy efficiency classB
Annual energy consumption64 kWh
Motor power255 W
Lighting
Bulb power4.4 W
Number of bulbs1 bulb(s)
Bulb typeLED
Illuminance29 lx
Design
TypeWall-mounted
Product colourStainless steel
Housing materialGlass, Stainless steel
Built-in display
Number of motors1
Motor included
Exhaust connection diameter274 mm
Weight & dimensions
Width600 mm
Depth900 mm
Height430 mm
Height (min)480 mm
Height (max)1300 mm
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Elica K02XXXI-010-010 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate