Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR udhëzues

Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR
6.9 · 1
PDF udhëzues
 · 16 faqe
Anglisht
udhëzuesElectrolux Ultra Silencer USORIGINPR

OWNER’S GUIDE

deepclean

Product Support Questions: Contact Electrolux at (800) 896-9756
Sales Inquiries: Contact Sylvane at (800) 934-9194
Product Support Questions: Contact Electrolux at (800) 896-9756
Sales Inquiries: Contact Sylvane at (800) 934-9194
Product Support Questions: Contact Electrolux at (800) 896-9756
Sales Inquiries: Contact Sylvane at (800) 934-9194

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Fshesa me korrent dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR.

Të përgjithshme
Markë Electrolux
Model Ultra Silencer USORIGINPR | USORIGINPR
Produkt Fshesë me korrent
EAN 5995363721127
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Suction power 340 AW
Maximum input power 1800 W
Power control Mechanical
Annual energy consumption - kWh
Variable power
Performance
Vacuum air filtering S-class filter
Proper use Home
Noise level 65 dB
Operating radius 12 m
Motor protection filter
Cleaning surfaces Carpet,Hard floor
-
-
-
Dirt separating method Filtering
Design
Dust container type Dust bag
Dust capacity 3.5 L
Type Cylinder vacuum
Cleaning type Dry
Product colour Red
Tube material -
Cordless
Weight & dimensions
Width 308 mm
Depth 402 mm
Height 266 mm
Weight 8460 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Electrolux Ultra Silencer USORIGINPR më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate