Electrolux Ergorapido ZB2925 udhëzues

Electrolux Ergorapido ZB2925
8.3 · 10
PDF udhëzues
 · 16 faqe
Anglisht
udhëzuesElectrolux Ergorapido ZB2925

OWNER’S GUIDE

ERGORAPIDO

TM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Electrolux Ergorapido ZB2925 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Fshesa me korrent dhe është vlerësuar nga 10 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Electrolux Ergorapido ZB2925 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Electrolux Ergorapido ZB2925 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Electrolux Ergorapido ZB2925 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Electrolux Ergorapido ZB2925 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Electrolux Ergorapido ZB2925.

Të përgjithshme
Markë Electrolux
Model Ergorapido ZB2925 | ZB2925
Produkt Fshesë me korrent
EAN 5999554157559, 5053460766424
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Dust container type Bagless
Product colour Sand
Performance
Noise level 77 dB
Cleaning type Dry
Dirt separating method Cyclonic
Power
Runtime 20 min
Battery voltage 12 V
Charging time 16 h
Battery technology Nickel-Metal Hydride (NiMH)
Weight & dimensions
Width 250 mm
Depth 110 mm
Height 1143 mm
Weight 2930 g
Packaging content
Crevice tool
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Electrolux Ergorapido ZB2925 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate