Electrolux Ergorapido Plus ZB2943 udhëzues

Electrolux Ergorapido Plus ZB2943
8.5 · 4
PDF udhëzues
 · 14 faqe
Anglisht
udhëzuesElectrolux Ergorapido Plus ZB2943

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Electrolux Ergorapido Plus ZB2943 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Fshesa me korrent dhe është vlerësuar nga 4 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Electrolux Ergorapido Plus ZB2943 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Electrolux Ergorapido Plus ZB2943 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Electrolux Ergorapido Plus ZB2943 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Electrolux Ergorapido Plus ZB2943 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Electrolux Ergorapido Plus ZB2943.

When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Të përgjithshme
Markë Electrolux
Model Ergorapido Plus ZB2943 | ZB2943
Produkt Fshesë me korrent
EAN 5999554157290
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Dust container type Bagless
Product colour Red
Performance
Noise level 79 dB
Cleaning type Dry
Dirt separating method Cyclonic
Power
Runtime 12 min
Battery voltage 18 V
Charging time 4 h
Battery technology Lithium-Ion (Li-Ion)
Weight & dimensions
Weight 3180 g
Width 250 mm
Depth 110 mm
Height 1143 mm
Packaging content
Crevice tool
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Electrolux Ergorapido Plus ZB2943 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate