Einhell MKA 2000 E udhëzues

Einhell MKA 2000 E
8.9 · 5
PDF udhëzues
 · 108 faqe
Anglisht
udhëzuesEinhell MKA 2000 E
Art.-Nr.: 23.603.30 I.-Nr.: 01018
Bedienungsanleitung
Mobile Klimaanlage
Operating Instructions
Mobile air conditioning system
Mode dʼemploi
Climatiseur mobiler
Istruzioni per lʼuso
Climatizzatore mobile
Manual de instrucciones
Equipo de aire acondicionado portátil
X
Navodila za uporabo
Mobilna klimatska naprava
B
Upute za uporabu
f
Mobilni klimauređaj
4
Uputstva za upotrebu
Mobilni klima uređaj
Q
Instrucţiuni de utilizare
Aparat mobil pentru condiţionarea aerului
Z
Kullanma Talimatı
Portatif Klima Cihazı
U
Bruksanvisning
Mobil klimatanläggning

MKA 2000 E

Anleitung_MKA_2000_E_SPK7:_ 12.11.2008 15:28 Uhr Seite 1

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Einhell MKA 2000 E këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kondicioner dhe është vlerësuar nga 5 njerëzit me një mesatare prej 8.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Einhell MKA 2000 E apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Einhell MKA 2000 E dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Einhell MKA 2000 E t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Einhell MKA 2000 E specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Einhell MKA 2000 E.

Të përgjithshme
Markë Einhell
Model MKA 2000 E | 2360330
Produkt Kondicioner
EAN 4006825555134
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Weight 24000 g
Technical details
Cooling capacity (max) 7000 BTU/h
Cooling capacity in watts (max) 2020 W
Heating energy efficiency (COP, W/W) 2.61
Water tank capacity 1.2 L
Noise level 54 dB
Cooling energy efficiency (EER, W/W) 2.61
Power
Annual energy consumption (cooling) 387 kWh
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Einhell MKA 2000 E më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate