Edimax EW-7303APN udhëzues

Edimax EW-7303APN
5.4 · 1
PDF udhëzues
 · 68 faqe
Anglisht
udhëzuesEdimax EW-7303APN

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Edimax EW-7303APN këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pikat e hyrjes dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Edimax EW-7303APN apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Edimax EW-7303APN dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Edimax EW-7303APN t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Edimax EW-7303APN specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Edimax EW-7303APN.

Të përgjithshme
Markë Edimax
Model EW-7303APN
Produkt Pika e hyrjes
EAN 4710700927366, 4710700928189
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF), Fleta e të dhënave (PDF)
Features
Maximum data transfer rate 150 Mbit/s
Ethernet LAN data rates 10,100 Mbit/s
Frequency band 2.4 - 2.484 GHz
Number of users - user(s)
Modulation -
Channels quantity - channels
Networking standards IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n
2.4 GHz
Security
Security algorithms 802.1x RADIUS,WEP,WPA,WPA2
Weight & dimensions
Dimensions (WxDxH) 77 x 59 x 225 mm
Other features
Compliance industry standards IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Design
Certification FCC, CE
Internal
Power
Power supply type 12VDC, 1A
Performance
Internal memory 8 MB
Flash memory 2 MB
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 10 - 90 %
Operating temperature (T-T) 0 - 60 °C
Antenna
Antenna gain level (max) 9 dBi
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Edimax EW-7303APN më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate