Dyson DC34 udhëzues

Dyson DC34
9.2 · 2
PDF udhëzues
 · 16 faqe
Anglisht
udhëzuesDyson DC34
OPERATING MANUAL
MANUAL DE FUNCIONAMIENTO
ASSEMBLY • ARMADO
REGISTER TODAY
Register your free 2 year warranty today
REGISTRE HOY
Registre hoy su garantía de 2 años
WASH FILTER
Wash filter with cold water at least every month.
LAVE EL FILTRO
Lave el filtro con agua fría al menos cada mes.
clik
=
=
MAX
MAX
FULLY
CHARGED
ToTALMEnTE
CARGADA
1
2
MAX PoWER
PoTEnTiA MAX
Min PoWER
PoTEnTiA Min

Shikoni udhëzuesin për Dyson DC34 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pastrues pluhuri dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 9.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Dyson DC34 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Dyson dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Dyson t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Të përgjithshme
Dyson
DC34 | DC34 ORIGIN
Pastrues pluhuri
5025155011324
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Charging time3.5 h
Suction power65 AW
Runtime15 min
Battery voltage22.2 V
Battery technologyLithium-Ion (Li-Ion)
Power sourceBattery
Performance
Cleaning typeDry
Vacuum air filtering-
Dirt separating methodCyclonic
Design
Product colourBlack, Pink
Dust container typeBagless
Dirt capacity dry0.35 L
Weight & dimensions
Weight1330 g
Width116 mm
Depth322 mm
Height205 mm
Packaging content
Crevice tool
Vacuum wand assembly
Manual
Batteries included
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Dyson DC34 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate