Dyson DC29 dB Home & Car udhëzues

Dyson DC29 dB Home & Car
8.8 · 1
PDF udhëzues
 · 19 faqe
Anglisht
udhëzuesDyson DC29 dB Home & Car
OPERATING MANUAL
Manuel d’utilisation
Bedienungsanleitung
Gebruikshandleiding
Manual de instrucciones
Manuale d’uso
Руководство по эксплуатации
Priročnik za uporabo
3
2
1
clik
clik
clik
clik

REGISTER

YOUR GUARANTEE TODAY
Enregistrez maintenant votre garantie
Registrieren Sie am besten noch heute Ihre Garantie
Registreer uw garantie vandaag
Registre la garantía hoy mismo
Registrate oggi stesso la garanzia
Зарегистрируйте свою гарантию сегодня
Registrirajte vašo garancijo še danes

IMPORTANT!

WASH FILTER
LAVAGE DU FILTREFILTER WASCHENFILTER WASSENLAVADO DEL FILTROLAVAGGIO DEL FILTROПРОМЫВАЙТЕ ФИЛЬТРOPERITE FILTER

Shikoni udhëzuesin për Dyson DC29 dB Home & Car këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori fshesa me korrent dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Dyson DC29 dB Home & Car apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Dyson dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Dyson t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Dyson
DC29 dB Home & Car
fshesë me korrent
5025155013410
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Dyson DC29 dB Home & Car më poshtë.

Fshesa ime Dyson me korrent po humbet aftësinë e thithjes. Pse ndodh kjo?

Fshesa juaj Dyson me korrent humbet fuqinë e thithjes për shkaqet e mëposhtme: - Fuqia e thithjes nuk është vendosur në maksimum - Ena e pluhurit ose qeseja e pluhurit është e mbushur - Tubi, furça ose tubi është i bllokuar

Sa shpesh duhet të kontrolloj filtrin?

Një filtër i pastër është i rëndësishëm për të ruajtur fuqinë e thithjes së fshesës me korrent. Prandaj, kontrolloni filtrin rregullisht. Kur një filtër është i bllokuar, aftësia thithëse e pluhurit zvogëlohet dhe konsumi i energjisë rritet.

Çfarë të bëj me një fshesë me korrent me erë të keqe?

Një metodë e përdorur zakonisht është të vendosni pak pluhur larës në enën e pluhurit ose qesen e pluhurit.

Sa shpesh duhet ta fshij shtëpinë me fshesë me korrent?

Për ata që vuajnë nga alergjia, rekomandohet pastrimi i shtëpisë të paktën dy herë në javë.

A është udhëzuesi i Dyson DC29 dB Home & Car në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Dyson DC29 dB Home & Car në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate