Dymo Rhino 6000 udhëzues

Dymo Rhino 6000
7.8 · 1
PDF udhëzues
 · 32 faqe
Anglisht
udhëzuesDymo Rhino 6000

Rhino

6000

User Guide

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Dymo Rhino 6000 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Etiketa Printerash dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Dymo Rhino 6000 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Dymo Rhino 6000 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Dymo Rhino 6000 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Dymo Rhino 6000 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Dymo Rhino 6000.

When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Të përgjithshme
Markë Dymo
Model Rhino 6000 | 1734519
Produkt Etiketë Printeri
EAN 5411313226769, 0071701121738
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Printing
Print technology Thermal transfer
Design
Keyboard layout ABC
Display LCD
Ports & interfaces
PC connected
Weight & dimensions
Width 124.5 mm
Depth 66 mm
Height 246.4 mm
Weight 898.11 g
Power
Number of batteries supported 1
Battery technology Lithium-Ion (Li-Ion)
null
System requirements
Compatible operating systems Windows
Other features
Number of label formats 5
Packaging content
Bundled software Rhino Connect
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Dymo Rhino 6000 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate