Dymo Rhino 4200 udhëzues

Dymo Rhino 4200
8.2 · 9
PDF udhëzues
 · 21 faqe
Anglisht
udhëzuesDymo Rhino 4200

Rhino

4200

User Guide

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Dymo Rhino 4200 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Etiketa Printerash dhe është vlerësuar nga 9 njerëzit me një mesatare prej 8.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Dymo Rhino 4200 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Dymo Rhino 4200 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Dymo Rhino 4200 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Dymo Rhino 4200 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Dymo Rhino 4200.

Të përgjithshme
Markë Dymo
Model Rhino 4200 | 1852998
Produkt Etiketë Printeri
EAN 71701059598, 3501178529982
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Printing
Print technology Thermal transfer
Colour
Maximum resolution - DPI
Print speed - mm/sec
Maximum print height - mm
Maximum printing width - mm
Design
Display LCD
Product colour Black,Yellow
Keyboard layout QWERTZ
Ports & interfaces
Ethernet LAN
Wi-Fi
Paper handling
Maximum label width 19 mm
Other features
Number of label formats 4
Performance
Built-in barcodes Code 128 (A/B/C),Code 39
Weight & dimensions
Width 130 mm
Depth 175 mm
Height 58 mm
Weight 648 g
Packaging data
Package width 88 mm
Package depth 156 mm
Package height 230 mm
Package weight 770 g
Package type Presentation box
Technical details
Battery level indicator
Harmonized System (HS) code 84433210
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Dymo Rhino 4200 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate