Dymo LetraTag LT-100H udhëzues

Dymo LetraTag LT-100H
8.3 · 12
PDF udhëzues
 · 20 faqe
Anglisht
udhëzuesDymo LetraTag LT-100H
2

LetraTag User Guide

Figure 1 DYMO LetraTag Label Maker

Space Bar
Backspace
Settings
Cancel
Memory Save
OK
Memory Recall
CAPs
Clear
Insert
Label Exit
Print
LCD Display
Cutter
Format
Navigation
Num Lock
Power

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Dymo LetraTag LT-100H këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Etiketa Printerash dhe është vlerësuar nga 12 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Dymo LetraTag LT-100H apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Dymo LetraTag LT-100H dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Dymo LetraTag LT-100H t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Dymo LetraTag LT-100H specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Dymo LetraTag LT-100H.

Të përgjithshme
Markë Dymo
Model LetraTag LT-100H | S0725580
Produkt Etiketë Printeri
EAN 3501170883990
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Number of styles 5
Number of fonts 200
Number of box types 8
Underline
Fixed length
Tape cutting Manual
Number of printing lines (max) 2
Printing
Print speed 6.8 mm/sec
Design
Keyboard layout ABC
Product colour Blue
Weight & dimensions
Width 95 mm
Depth 210 mm
Height 65 mm
Weight 280 g
Power
Number of batteries supported 4
Other features
Tape size 12 mm
Print preview
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Dymo LetraTag LT-100H më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate