Dymo LabelWriter 450 Turbo udhëzues

Dymo LabelWriter 450 Turbo
9.5 · 1
PDF udhëzues
 · 32 faqe
Anglisht
udhëzuesDymo LabelWriter 450 Turbo

User Guide

DYMO
®
LabelWriter
®
Label Printers

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Dymo LabelWriter 450 Turbo këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Etiketa Printerash dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Dymo LabelWriter 450 Turbo apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Dymo LabelWriter 450 Turbo dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Dymo LabelWriter 450 Turbo t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Dymo LabelWriter 450 Turbo specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Dymo LabelWriter 450 Turbo.

Të përgjithshme
Markë Dymo
Model LabelWriter 450 Turbo | S0838820/KIT1
Produkt Etiketë Printeri
EAN 3501170838822
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Printing
Vertical printing
Print technology Direct thermal
Other features
Network ready
Ports & interfaces
PC connected
Connectivity technology Wired
USB 2.0 ports quantity 1
USB port
Weight & dimensions
Width 140 mm
Depth 184 mm
Height 203 mm
Weight 1350 g
Power
Power requirements 24 VDC
Power consumption 1750 mA
Packaging content
Drivers included
Design
Product colour Black,White
Performance
Certification CE, FCC, TUV CB, cTUVus, TUV GS, C-Tick
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Dymo LabelWriter 450 Turbo më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate