Domo DO9030I udhëzues

Domo DO9030I
9.2 · 3
PDF udhëzues
 · 24 faqe
Anglisht
udhëzuesDomo DO9030I
HANDLEIDING
MODE D’EMPLOI
GEBRAUCHANLEITUNG
INSTRUCTION BOOKLET
PRODUCT OF
ROOMIJSMACHINE
SORBETIERE
EISCREMEMASCHINE
ICE CREAM MAKER

DO-9030I

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Domo DO9030I këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Prodhuesit e akullores dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 9.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Domo DO9030I apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Domo DO9030I dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Domo DO9030I t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Domo DO9030I specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Domo DO9030I.

Të përgjithshme
Markë Domo
Model DO9030I | DO9030I
Produkt Prodhues akullore
EAN 5411397005496
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Preparation time 20 min
Bowl capacity 1.5 L
Built-in display
Sorbet making
Weight & dimensions
Height 142 mm
Depth 335 mm
Width 430 mm
Weight 14200 g
Power
AC input frequency 50 - 60 Hz
AC input voltage 230 V
Power 160 W
Other features
Ice cream type Ice cream,Sherbet
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Domo DO9030I më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate