Domo DO7082S udhëzues

Domo DO7082S
7.1 · 3
PDF udhëzues
 · 30 faqe
Anglisht
udhëzuesDomo DO7082S
Downloaded from www.vandenborre.beDownloaded from www.vandenborre.beDownloaded from www.vandenborre.be

HANDLEIDING

MODE D’EMPLOI

GEBRAUCHSANLEITUNG

INSTRUCTION BOOKLET

Návod kpoužití

PRODUCT OF
STRIJKIJZER MET STOOMGENERATOR
FER A REPASSER AVEC GENERATEUR
BÜGELEISEN MIT DAMPFGENERATOR
IRON WITH STEAM GENERATOR
ŽEHLIČKA S PARNÍM GENERÁTOREM

DO7082S

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Domo DO7082S këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Hekura dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 7.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Domo DO7082S apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Domo DO7082S dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Domo DO7082S t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Domo DO7082S specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Domo DO7082S.

Të përgjithshme
Markë Domo
Model DO7082S | DO7082S
Produkt Hekur
EAN 5411397009654
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Iron power 1400 W
Maximum steam pressure 4.5 bar
Water tank capacity 1.7 L
Removable water tank
Continuous steam performance 110 g/min
Soleplate type Ceramic soleplate
Product colour Pink,White
Power
AC input voltage 230 V
AC input frequency 50 Hz
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Domo DO7082S më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate