DeWalt DWE550 udhëzues

DeWalt DWE550
(1)
  • Numri i faqeve: 172
  • Lloji i skedarit: PDF
DWE550
DWE560
DeWalt DWE550

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me DeWalt DWE550 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët DeWalt DWE550 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për DeWalt DWE550 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Sharrat dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me DeWalt DWE550 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

DeWalt DWE550 specifikimet

Të përgjithshme
Markë DeWalt
Model DWE550
Produkt Sharrë
EAN 5035048392683
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Power
Input power 1200 W
Output power 750 W
Power source AC
Performance
Idle speed (max) 5500 RPM
Blade diameter 165 mm
Blade bore 20 mm
Cutting depth (90º) 55 mm
Cutting depth (45º) 35 mm
Features
Dust extraction port
Weight & dimensions
Weight 3600 g
Depth 286 mm
Height 226 mm
Packaging content
Saw blade included
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me DeWalt DWE550.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu