DeWalt DCD780C2 udhëzues

DeWalt DCD780C2
8.9 · 4
PDF udhëzues
 · 48 faqe
Anglisht
udhëzuesDeWalt DCD780C2
DCD730
DCD735
DCD780
DCD785

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për DeWalt DCD780C2 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Makinat e stërvitjes dhe është vlerësuar nga 4 njerëzit me një mesatare prej 8.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me DeWalt DCD780C2 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me DeWalt DCD780C2 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të DeWalt DCD780C2 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

DeWalt DCD780C2 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të DeWalt DCD780C2.

When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Të përgjithshme
Markë DeWalt
Model DCD780C2 | DCD780C2-QW
Produkt Makinë stërvitjeje
EAN 5035048296882
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Technical details
Product colour Black,Yellow
Performance
Number of gears 14
Chuck capacity (min) 1.5 mm
Chuck capacity (max) 13 mm
Idle speed (1st gear) 2000 RPM
Drilling diameter in wood (max) 38 mm
Drilling diameter in steel (max) 13 mm
Maximum torque (hard applications) 60 N⋅m
Weight & dimensions
Width 190 mm
Depth 80 mm
Height 218 mm
Weight 1550 g
Features
Drilling,Screwdriving
Chuck type Keyless
Product design Pistol grip drill
Built-in light
Drilling
Screwdriving
Power
Power source Battery
Battery technology Lithium-Ion (Li-Ion)
Battery voltage 18 V
Battery capacity 1.5 Ah
Packaging content
Carrying case
Battery included
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth DeWalt DCD780C2 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate