Denon AVR-X500 udhëzues

Denon AVR-X500
8.2 · 14
PDF udhëzues
 · 66 faqe
Anglisht
udhëzuesDenon AVR-X500

AVR-X500

AV SURROUND RECEIVER

Owner’s Manual

Basic instructions
Advanced instructions
Information
DVD

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Denon AVR-X500 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Marrësit dhe është vlerësuar nga 14 njerëzit me një mesatare prej 8.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Denon AVR-X500 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Denon AVR-X500 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Denon AVR-X500 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Denon AVR-X500 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Denon AVR-X500.

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Denon
Model AVR-X500 | AVRX500BKE2
Produkt Marrësi
EAN 4582116369166
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Audio
Power output per channel (20-20KHz@8 Ohm) 75 W
Audio output channels 5.1 channels
Power output per channel (1KHz@8 Ohm) 75 W
Power output per channel (1KHz@6 Ohm) 140 W
Total Harmonic Distortion (THD) 0.08 %
Input sensitivity 200 mV
Input impedance 47000 Ω
Signal-to-Noise Ratio (SNR) 98 dB
Frequency range 10 - 100000 Hz
Pre-out connectivity
Pre-out channels 1 SW
Speaker selector
Receiver type -
Inputs
HDMI in 4
Composite video in 2
Audio (L/R) in 3
Digital audio optical in 2
AC (power) in
Ethernet LAN (RJ-45) ports 0
Outputs
Number of HDMI outputs 1
Composite video out 1
Headphone outputs 1
Ports & interfaces
Speakers connectivity type Clamp terminals
Connectivity technology Wired
AM antenna ports quantity 1
FM antenna ports quantity 1
Multichannel pre out connectivity RCA
Network
Ethernet LAN
Wi-Fi
Radio
Supported radio bands AM,FM
Internet radio
Radio Data System (RDS)
Auto digital tuning
FM band range 87.5 - 108 MHz
Optical drive
Optical drive included
Storage
Card reader integrated
Video
3D
Technical details
Display -
Audio decoders Dolby Digital EX,Dolby Pro Logic IIx,Dolby TrueHD,DTS 96/24,DTS-ES,DTS-HD Master Audio
Equalizer
Multi-Zone capability
Graphical user interface (GUI)
Remote control included
Product colour Black
Audio amplifier
Sleep timer
Apple docking compatibility Not supported
AirPlay
Detachable power cord
Number of products included 1 pc(s)
Power
AC input voltage 230 V
AC input frequency 50 Hz
Power consumption (typical) 330 W
Power consumption (standby) 0.3 W
Weight & dimensions
Width 434 mm
Depth 319 mm
Height 151 mm
Weight 7900 g
Packaging content
Cables included AC
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Denon AVR-X500 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate