DeLonghi Nespresso Citiz EN 267 udhëzues

DeLonghi Nespresso Citiz EN 267
8.2 · 21
PDF udhëzues
 · 116 faqe
Anglisht
udhëzuesDeLonghi Nespresso Citiz EN 267

CITIZ&MILK

MY MACHINE

9579_UM_CITIZ&MILK_FACELIFT_D_DELONGHI.indb 1 22.02.16 18:35

Shikoni udhëzuesin për DeLonghi Nespresso Citiz EN 267 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori makinat e kafesë dhe është vlerësuar nga 21 njerëzit me një mesatare prej 8.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me DeLonghi Nespresso Citiz EN 267 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me DeLonghi dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të DeLonghi t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

A means that the product is rated in its category in terms of energy efficiency. The Energy Labeling system is based on ...
Të përgjithshme
DeLonghi
Nespresso Citiz EN 267 | EN 267.BAE
makinë kafeje
8004399331433, 8004399331402
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Weight4000 g
Width218 mm
Depth372 mm
Height277 mm
Power
AC input voltage220–240 V
AC input frequency50 - 60 Hz
Power1710 W
Auto power off
Energy efficiency classA
Ergonomics
Product colourBlack
Capsule magazine capacity10 capsules
Control typeButtons
Removable drip tray
Housing materialPlastic
Standby function
Used capsules container capacity11 pc(s)
Built-in display
Performance
Milk tank
Milk adding typeManual
Coffee input typeCoffee capsule
Water hardness selector
Water tank capacity1 L
Built-in milk frother
Heating systemThermoblock
Appliance placementCountertop
Product typeDrip coffee maker
Reservoir for brewed coffee-
Capacity in cups- cups
Coffee maker typeSemi-auto
Built-in grinder
Other features
Pump pressure19 bar
Cooking functions & programs
Espresso making
Cappuccino making
Lungo making
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth DeLonghi Nespresso Citiz EN 267 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate