DeLonghi Capsule HFX30C18.IW udhëzues

DeLonghi Capsule HFX30C18.IW
7.4 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesDeLonghi Capsule HFX30C18.IW

De’Longhi Appliances via Seitz, 47 31100 Treviso Italia www.delonghi.com

5711413111_01_0517

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për DeLonghi Capsule HFX30C18.IW këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ngrohës dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me DeLonghi Capsule HFX30C18.IW apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me DeLonghi Capsule HFX30C18.IW dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të DeLonghi Capsule HFX30C18.IW t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

DeLonghi Capsule HFX30C18.IW specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të DeLonghi Capsule HFX30C18.IW.

Të përgjithshme
Markë DeLonghi
Model Capsule HFX30C18.IW | 0114571000
Produkt Ngrohës
EAN 8004399143319
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Heating power 1800 W
Heating power (min) 900 W
Suitable for room volume up to 55 m³
Adjustable thermostat
Power
Power 1800 W
AC input voltage 220 - 240 V
AC input frequency 50 - 60 Hz
Weight & dimensions
Width 192 mm
Depth 137 mm
Height 270 mm
Weight 1300 g
Packaging content
Manual
Design
Suitable for Indoor
Placement options Desk,Floor,Table
Product colour Brown,White
Portable
Indication light
Handle(s)
Control type Rotary
Features
Certification CE
Type Fan electric space heater
Heating element type Ceramic
Double insulated
Number of power levels 2
Summer ventilation
Defrost function
On/off switch
Safety switch
Frost protection
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth DeLonghi Capsule HFX30C18.IW më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate