Daewoo KOC-8H4TSL udhëzues

Daewoo KOC-8H4TSL
9.3 · 1
PDF udhëzues
 · 23 faqe
Anglisht
udhëzuesDaewoo KOC-8H4TSL

OWNER’S

MANUAL

Before operating this oven, please read
these manual completely.

MICROWAVE

CONVECTION/GRILL OVEN

KOC-8H4TSL

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Daewoo KOC-8H4TSL këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Mikrovalë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Daewoo KOC-8H4TSL apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Daewoo KOC-8H4TSL dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Daewoo KOC-8H4TSL t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Daewoo KOC-8H4TSL specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Daewoo KOC-8H4TSL.

Të përgjithshme
Markë Daewoo
Model KOC-8H4TSL
Produkt Mikrovalë
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Daewoo KOC-8H4TSL më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate