D-Link DUB-1340 udhëzues

D-Link DUB-1340
6 · 1
PDF udhëzues
 · 56 faqe
Anglisht
udhëzuesD-Link DUB-1340

4-Port SuPerSPeed uSB 3.0 HuB

duB-1340

QUICK

INSTALLATION

GUIDE

INSTALLATIONSANLEITUNG
GUIDE D’INSTALLATION
GUÍA DE INSTALACIÓN
GUIDA DI INSTALLAZIONE
INSTALLATIEHANDLEIDING
INSTRUKCJA INSTALACJI
INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA
TELEPÍTÉSI SEGÉDLET
INSTALLASJONSVEILEDNING
INSTALLATIONSVEJLEDNING
ASENNUSOPAS
INSTALLATIONSGUIDE
GUIA DE INSTALAÇÃO
ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΤΟ
VODIČ ZA BRZU INSTALACIJU
KRATKA NAVODILA ZA UPORABO
GHID DE INSTALARE RAPIDĂ

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për D-Link DUB-1340 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shpërndarës USB dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me D-Link DUB-1340 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me D-Link dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung Galaxy A7 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

D-Link DUB-1340 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të D-Link DUB-1340.

Të përgjithshme
Markë D-Link
Model DUB-1340
Produkt Shpërndarës USB
EAN 790069345494, 5711045939938, 0115970726895, 7900693559126, 5054230441831, 0790069349423, 5054484347460, 5054629246832, 5054230474082, 7967907197345, 5054533347465
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Features
Compatible products USB 1.0, 1.1, 2.0, 3.0
Plug and Play
Product colour Black
Certification CE, FCC
Other features
Mac compatibility
Attached USB devices quantity (max) 127
null
System requirements
Compatible operating systems Windows/Linux
Ports & interfaces
Ports quantity 4
DC-in jack
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity 4
Hub interfaces USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A
Packaging content
Cables included USB
Power
USB powered
Input voltage 5 V
Output current 4 A
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 0 - 80 %
Operating temperature (T-T) 0 - 40 °C
Storage temperature (T-T) -20 - 50 °C
Weight & dimensions
Weight 60 g
Depth 72.45 mm
Height 20.27 mm
Width 97.97 mm
Performance
Supported data transfer rates 480, 12, 1.5 Mbps
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth D-Link DUB-1340 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate