D-Link DIR-865L udhëzues

D-Link DIR-865L
7.1 · 1
PDF udhëzues
 · 167 faqe
Anglisht
udhëzuesD-Link DIR-865L

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për D-Link DIR-865L këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ruterat dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me D-Link DIR-865L apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me D-Link DIR-865L dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të D-Link DIR-865L t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

D-Link DIR-865L specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të D-Link DIR-865L.

Të përgjithshme
Markë D-Link
Model DIR-865L | DIR-865L
Produkt Ruter
EAN 1320010356959, 163120425075, 790069379710, 7900693797108, 790069380198, 97564304958, 0790069379710, 0163120425075, 0097564304958, 0151903395035, 0790069380266
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Network
Ethernet LAN
Ethernet LAN data rates 10,100,1000 Mbit/s
Cabling technology 10/100/1000Base-T(X)
Networking standards IEEE 802.11a,IEEE 802.11ac,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n,IEEE 802.3,IEEE 802.3ab,IEEE 802.3u
Ethernet LAN interface type Gigabit Ethernet
Wireless LAN features
Wi-Fi standards 802.11a,802.11b,802.11g,802.11n
Top Wi-Fi standard Wi-Fi 4 (802.11n)
Other features
Bandwidth 2.4 GHz
USB ports quantity 1
Frequency band 2.4 & 5 GHz
Input current 2 A
Operating temperature (T-T) 30 - 104 °F
Rack mounting
Compatible operating systems Windows 7/Vista/XP, Mac OS 10.4+
xDSL connection
Ports & interfaces
Ethernet LAN (RJ-45) ports 4
DC-in jack
Protocols
DHCP client -
DHCP server -
Universal Plug and Play (UPnP)
Antenna
Antenna type Internal
Management features
Web-based management
Reset button
Quality of Service (QoS) support
Security
Security algorithms WPA,WPA2,WPS
MAC address filtering -
Network address translation (NAT)
Stateful Packet Inspection (SPI)
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 0 - 40 °C
Weight & dimensions
Width 71 mm
Depth 165 mm
Height 249 mm
Weight 562.5 g
Design
Product colour Black
WAN connection
Ethernet WAN
Power
Output voltage 12 V
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth D-Link DIR-865L më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate