D-Link DHP-309AV udhëzues

D-Link DHP-309AV
8.5 · 1
PDF udhëzues
 · 19 faqe
Anglisht
udhëzuesD-Link DHP-309AV

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për D-Link DHP-309AV këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Përshtatës të linjës së energjisë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me D-Link DHP-309AV apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me D-Link DHP-309AV dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të D-Link DHP-309AV t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

D-Link DHP-309AV specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të D-Link DHP-309AV.

Të përgjithshme
Markë D-Link
Model DHP-309AV | DHP-309AV
Produkt Përshtatës i linjës së energjisë
EAN 790069378003, 0790069379154, 7900693791540, 5053973932057, 0163120603060, 0790069379192, 0790069378003
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired
Host interface PowerPlug
Interface Ethernet
Ethernet LAN (RJ-45) ports 1
Design
Internal
Chipset -
LED indicators
Certification FCC\r\nCE
Network
Maximum data transfer rate 200 Mbit/s
Cabling technology 10/100BaseT(X)
Networking standards IEEE 802.3,IEEE 802.3u
Security algorithms 128-bit AES
Other features
AC input frequency 50 - 60 Hz
Link/Act LED
Network ready
AC input voltage 100-240 V
Power
Power consumption (typical) 5 W
Weight & dimensions
Width 53 mm
Depth 25 mm
Height 69 mm
Weight 104 g
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 0 - 40 °C
Operating relative humidity (H-H) 10 - 90 %
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth D-Link DHP-309AV më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate