D-Link DCS-7110 udhëzues

D-Link DCS-7110
9.7 · 1
PDF udhëzues
 · 80 faqe
Anglisht
udhëzuesD-Link DCS-7110

Shikoni udhëzuesin për D-Link DCS-7110 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kamerat e sigurisë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me D-Link DCS-7110 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me D-Link dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të D-Link t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
D-Link
DCS-7110 | DCS-7110
Kamera e sigurisë
0790069350207, 7330381580765, 0163120806591, 7900693502078, 5053973936901, 5053973962535, 0807320188650, 0790069350221
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Video
Maximum resolution1280 x 800 pixels
Supported video modes-
Total megapixels1 MP
Image sensor
Sensor typeCMOS
Optical sensor size1/4 "
Other features
Power requirements24 V AC, 50/60 Hz
Compatible operating systemsWindows 7 / Vista / XP
Power
Power over Ethernet (PoE)
Power consumption (typical)6 W
Power source typePoE
Performance
Maximum operating distance15 m
CertificationCE (Class A)\nCE LVD (EN60965-1)\nFCC (Class A)\nICES-003, ICES-006\nC-Tick
TypeIP security camera
PTZ control-
Placement supportedOutdoor
Connectivity technologyWired
Weight & dimensions
Weight808 g
Width68 mm
Depth42 mm
Height51 mm
Storage
Flash memory128 MB
Internal memory256 MB
Built-in HDD
Operational conditions
Operating temperature (T-T)-20 - 50 °C
Operating relative humidity (H-H)0 - 90 %
Storage temperature (T-T)-20 - 70 °C
Camera
Minimum illumination- lx
Lens system
Optical zoom- x
Security
HTTPS encryption
Night vision
Night vision
Design
Form factorBullet
Product colourSilver
Network
Ethernet LAN
Cabling technology10/100Base-T(X)
Wi-Fi
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth D-Link DCS-7110 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate