D-Link DAP-2310 udhëzues

D-Link DAP-2310
6.4 · 1
PDF udhëzues
 · 85 faqe
Anglisht
udhëzuesD-Link DAP-2310

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për D-Link DAP-2310 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pikat e hyrjes dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me D-Link DAP-2310 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me D-Link DAP-2310 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të D-Link DAP-2310 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

D-Link DAP-2310 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të D-Link DAP-2310.

Të përgjithshme
Markë D-Link
Model DAP-2310
Produkt Pika e hyrjes
EAN 0790069368257, 0778890626388, 7900693682572, 0790069363139, 7900693664134, 0012303821855
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Maximum data transfer rate 1000 Mbit/s
Ethernet LAN data rates 10,100,1000 Mbit/s
Frequency band 2.4 - 2.485 GHz
Networking standards IEEE 802.11g,IEEE 802.11i,IEEE 802.11n,IEEE 802.1Q,IEEE 802.3,IEEE 802.3ab,IEEE 802.3af,IEEE 802.3u
Cabling technology 10/100/1000Base-T(X)
Quality of Service (QoS) support
VLAN support
2.4 GHz
Other features
Supported data transfer rates 10/54/100/150/300 Mbit/s
Wireless technology 802.11 b/g
Networking features Gigabit Ethernet
Compliance industry standards IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3ab, IEEE 802.11b/g
Operating temperature (T-T) 32 - 104 °F
Power LED
Antenna
Antenna gain level (max) 2 dBi
Antennas quantity 2
Antenna features Detachable antenna
Design
Internal
Certification FCC, CE
LED indicators LAN,Power,Y
Protocols
Supported network protocols Telnet
Management protocols SNMPv1,v2c, v3
Ports & interfaces
Interface RJ-45
DC-in jack
Ethernet LAN (RJ-45) ports 1
Security
Security algorithms 128-bit WEP,64-bit WEP,802.1x RADIUS,HTTPS,SSH,SSID,WDS,WPA,WPA2
MAC address filtering
Management features
Web-based management
Weight & dimensions
Dimensions (WxDxH) 148 x 111 x 28 mm
Weight 238 g
Height 28 mm
Width 148 mm
Depth 111 mm
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 10 - 90 %
Operating temperature (T-T) 0 - 40 °C
Storage relative humidity (H-H) 5 - 95 %
Storage temperature (T-T) -20 - 65 °C
Power
Power consumption (typical) 9 W
Output power description 5V DC, 2A
Power over Ethernet (PoE)
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth D-Link DAP-2310 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate