D-Link DAP-1522 udhëzues

D-Link DAP-1522
5.4 · 1
PDF udhëzues
 · 96 faqe
Anglisht
udhëzuesD-Link DAP-1522

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për D-Link DAP-1522 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pikat e hyrjes dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me D-Link DAP-1522 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me D-Link DAP-1522 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të D-Link DAP-1522 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

D-Link DAP-1522 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të D-Link DAP-1522.

Të përgjithshme
Markë D-Link
Model DAP-1522 | DAP-1522
Produkt Pika e hyrjes
EAN 790069314032, 5711045320835, 4016138634952, 5051964502388, 0320127552290, 7900693118644, 0790069311864
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Maximum data transfer rate 1000 Mbit/s
Design
Internal
Certification Wi-Fi, FCC, IC
Security
Security algorithms WPA,WPA2
Weight & dimensions
Dimensions (WxDxH) 111.8 x 144.8 x 33 mm
Weight 226.8 g
Other features
Compliance industry standards IEEE 802.11n (draft 2.0), IEEE 802.11g, IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Connectivity LEDs
Package dimensions (WxDxH) 208.3 x 274.3 x 68.6 mm
Technical features Internet Explorer v6\nMozilla Firefox v1.5
Performance
Minimum system requirements CD-ROM
Compatible operating systems Windows Vista/XP SP2/2000\nMac OS X (v10.4)
Packaging data
Package weight 771.1 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth D-Link DAP-1522 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate