CYP AU-D3-192 udhëzues

CYP AU-D3-192
5.6 · 1
PDF udhëzues
 · 6 faqe
Anglisht
udhëzuesCYP AU-D3-192

AU-D3-192

Coaxial/Optical to Left/Right
Stereo Audio Converter - 192kHz
OPERATION MANUAL

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për CYP AU-D3-192 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Konvertuesit D/A dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me CYP AU-D3-192 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me CYP AU-D3-192 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të CYP AU-D3-192 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

CYP AU-D3-192 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të CYP AU-D3-192.

Të përgjithshme
Markë CYP
Model AU-D3-192 | AU-D3-192
Produkt Konvertuesi D/A
EAN 5060067151577, 5060067150440
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Inputs
Digital audio optical in 1
Digital audio coaxial in 1
USB 1.1 ports quantity 0
Sample frequencies 32, 44.1, 48, 88.2, 96, 176.4, 192kHz
Outputs
Audio (L/R) out 1
Technical details
Product colour Black
Card reader integrated
Power
Operating voltage 5 V
Weight & dimensions
Width 42 mm
Depth 57 mm
Height 25 mm
Weight 140 g
Packaging data
Package weight 220 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth CYP AU-D3-192 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate