Cuisinart CSB800E udhëzues

Cuisinart CSB800E
7.7 · 2
PDF udhëzues
 · 33 faqe
Anglisht
udhëzuesCuisinart CSB800E
Instructions - Hinweise - Instructies - Istruzioni - Instrucciones CSB800E
Mixeur plongeant
Hand blender

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Cuisinart CSB800E këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Përzierës dore dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Cuisinart CSB800E apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Cuisinart CSB800E dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Cuisinart CSB800E t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Cuisinart CSB800E specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Cuisinart CSB800E.

Të përgjithshme
Markë Cuisinart
Model CSB800E | CSB800E
Produkt Përzierës dore
EAN 3030050053043
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Power 700 W
Performance
Bowl capacity 1 L
Turbo
Variable speed
Number of speeds -
Weight & dimensions
Weight 1200 g
Width 75 mm
Depth 75 mm
Height 445 mm
Design
Product colour Black,Stainless steel
Type Immersion blender
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Cuisinart CSB800E më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate